LinkopingkajakLogo

Företags- och gruppaddling

Kajakpaddling är en perfekt aktivitet om ni vill komma iväg från arbetsplatsen en stund till en ny avkopplande miljö och prova någonting roligt och inspirerande tillsammans. Tillsammans med en erfaren guide får ni möjlighet att se Östergötlands vackra natur från vattnet och samtidigt lära er grunderna i kajakpaddling. Vi rekommenderar särskilt en kvällstur efter jobbet med matlagning över öppen eld eller en tur i samband med er konferens på exempelvis Rimforsa Strand, Vårdnäs Stiftsgård eller Scandic City. Vi anpassar gärna turen efter era önskemål och har flera andra möjligheter att erbjuda exempelvis bastupaddling, stadspaddling eller heldags slottspaddling i Kinda Kanal.

kajak
En grupp i Göta kanal
Matlagning över öppen eld
Världsrekord i slussning med kajaker

För mer information och prisuppgift: jcp@linkopingkajak.se

0708-284225

Rimforsa Strand, Vårdnäs stiftsgård, Glasbruket och Scandic City är några av våra samarbetspartners för konferens. Vill ni bygga samman kajakpaddlingen med ett större event så samarbetar vi med Actipro Event med stor erfarenhet av att skräddarsy större event efter önskemål. läs mer på www.actipro.se.

Konferensanläggning Rimforsa Strand

Om ni vill paddla på egen hand med företaget utan guide så går även detta bra. Pris 375 kr/pers. Inkl kajak, paddel, flytväst, kapell. Ev. transportkostnad tillkommer.

Några av våra nöjda företagskunder: