Våra kajakpaket

Posted by on Jun 2, 2014 in Uncategorized | No Comments
Våra kajakpaket

Sommaren 2017 erbjuder vi flera kajakpaket i Kinda Kanal och Göta Kanal.  Det finns också goda möjligheter för er att skapa era egna kombinationer av lämning/hämtning och boende. Hör av er till oss om ni vill veta mer!

Kajakpaket Kinda Kanal – Rimforsa Strand

Boka vårt kajakpaket på Rimforsa Strand och njut av en härlig paddling i sjöarna Åsunden, Ämmern och Järnlunden. På kvällen äter ni en god middag, tar ett bastubad och slumrar in i sköna sängar. Givetvis finns det också möjlighet att köpa till matpaket att ta med ut på turen.

Pris: från 1350 kr / person i dubbelrum

I paketet ingår: 1 dags kajakhyra, Strandbastubad med badrock, handduk, juice & snacks, 2-rätters middag med kaffe/te (alt grillbuffé)  samt logi och frukostbuffé.

Bokning och frågor: info@rimforsastrand.se,  0494 – 792 90

OBS! Paketet kan bokas mellan juni och augusti (prel datum 28/6 – 13/8)). För mer info se www.rimforsastrand.se.

Kajakpaket Kinda Kanal – Vårdnäs stiftsgård

Upplev de härliga sjöarna Lilla och Stora Rängen, Järnlunden och mysiga Kinda kanal i kajak under en heldag. Paddla till Brokindsluss och slott och kolla på båtar som slussar eller gå norrut till Bjärka Säby slott och ät hemlagad glass på Stafsäters gård. På Vårdnäs stiftsgård bor ni bekvämt, kan njuta av en god middagsbuffé med kanalen precis utanför och vila upp er i en skön säng.

Pris: från 1190 kr/person i dubbelrum

I paketet ingår: 1 dags kajakhyra, middagsbuffé, frukost, lunchpaket och övernattning i dubbelrum.

Bokning och frågor: info@vardnas.com 013-36 85 00

Vildmarksäventyr i Göta Kanal

Koppla av, njut av lugnet och utsikten över Göta Kanal och det omgivande landskapet.
I samarbete med Glasbruket vandrarhem erbjuder vi 3 dagars upplevelser av  kanalen från alla sätt, från cykelsadel, paddlande i kajak och genom en lugn kvällspromenad.

Du bo på vandrarhemmet Glasbruket eller på Nääs kursgård & hotell.

Dag 1: Du tar dig till Borensberg och anländer på eftermiddagen.Du checkar in och njuter och behöver bara sätta dig i lugn o ro och njut av en enkel middag i form av en sallad med paj. Efter maten tar du en skön avslappnade promenad längs kanalen.

Dag 2: Idag ska du njuta av lugnet på vattnet, du få med dig en mättande lunchpaket med fika. Du paddlar en sträckan i Göta Kanal till Brunneby Musteri och väljer därefter paddlar vidare i kanalen eller tar du via slussen i Borensberg till sjön Boren och paddla tillbaka via Motala Ström. En härligt kajakupplevelse.
På kvällen väljer du att äta i en av restaurangerna i Borensberg eller du stannar på Glasbruket eller Nääs.

Dag 3: Idag upplever du kanalen från cykelsadeln och tar du dig en tur till Bergs slussar, en mycket vackert sträckan längs kanalen, två mil lång bilfri cykelväg. På vägen passerar du Brunneby, Cloetta outlet och naturligtvis den mäktiga slusstrappan i Berg. Du hittar en fin picknickplats längs vägen för att ta in din goda lunch/fika paket.

På eftermiddag/ kvällen åker du hem eller reser vidare eller varför inte boka en extra natt??

Extra natt vandrarhem inkl. frukost: 370:- pp
Extra natt Nääs hotell inkl. frukost:  450:- pp

Boka här!

Vid frågor, maila eller ring: info@gotatravelcenter.se, 0141-40820

Kajakpaket Kinda Kanal – skapa ditt eget äventyr

Skapa din egen Kinda Kanal tur. Vi hjälper dig att planera och tipsar dig om passande paddlingssträckor, strandhugg och övernattningstips. Vill du paddla hela kanalen under 4-5 dagar, delar av kanalen under en helg eller någon enstaka dag med övernattning. Bo på pensionat, i vindskydd, i tält efter kanalen eller kombinera boenden. Ni bestämmer var ni vill starta och sluta och vi hjälper er med lämning och hämtning av kajaker.

Möjlighet finns också att hyra annan utrustning som ni behöver, tex tält, stormkök och vattentät förvaring. Möjlighet finns också att boka 1-3h instruktion med guide.

Bokning och frågor: jonathan@linkopingkajak.se,0730-676096

Kinda kanal karta