Våra kajakpaket sommaren 2018

Posted by on jun 2, 2014 in Uncategorized | No Comments
Våra kajakpaket sommaren 2018

Sommaren 2020 erbjuder vi flera kajakpaket i Kinda Kanal och Göta Kanal. Det finns också goda möjligheter för er att skapa era egna kombinationer av lämning/hämtning och boende utefter kanalerna. Hör av er till oss om ni vill veta mer – vi hjälper er!

Kajak, kropp och själ i Kinda Kanal – Rimforsa Strand

Boka vårt kajakpaket på Rimforsa Strand och njut av en härlig paddling i sjöarna Åsunden, Ämmern och Järnlunden. På kvällen äter ni en god middag, tar ett bastubad och slumrar in i sköna sängar. Givetvis finns det också möjlighet att köpa till matpaket att ta med ut på turen.

Pris: från 1550 kr / person i dubbelrum

I paketet ingår: 1 dags kajakhyra, Strandbastubad med badrock, handduk, juice & snacks, 2-rätters middag med kaffe/te (alt grillbuffé)  samt logi och frukostbuffé.

Bokning och frågor: info@rimforsastrand.se,  0494 – 792 90

OBS! Paketet kan bokas mellan juni och augusti ( 22/6 – 9/8) Paketet kan också erbjudas vid andra tillfällen på särskild förfrågan. För mer info se www.rimforsastrand.se.

Kajakpaket Kinda Kanal – Vårdnäs stiftsgård

Upplev de härliga sjöarna Lilla och Stora Rängen, Järnlunden och mysiga Kinda kanal i kajak under en heldag. Paddla till Brokindsluss och slott och kolla på båtar som slussar eller gå norrut till Bjärka Säby slott och ät hemlagad glass på Stafsäters gård. På Vårdnäs stiftsgård bor ni bekvämt, kan njuta av en god middagsbuffé med kanalen precis utanför och vila upp er i en skön säng.

Pris: från 1190 kr/person i dubbelrum

I paketet ingår: 1 dags kajakhyra, middagsbuffé, frukost, lunchpaket och övernattning i dubbelrum.

Bokning och frågor: info@vardnas.com 013-36 85 00. Paketet kan bokas från 1/5 – 30/9.

Kajakpaket Göta Kanal – Glasbruket vandrarhem i Borensberg

Bli din egen kapten på Göta Kanal för en dag i kajak! Njut av en härlig paddling i kanalen mellan Borensberg och Berg eller paddla längs Motala ström ut i sjön Boren. Ta en paus på kanalbanken med lunchpaket från Glasbruket och gör ett strandhugg vid Brunneby musteri. Väl tillbaka på Glasbruket väntar fika i sommarcaféet, vedeldad bastu, övernattning och frukost.

På kvällen kan du äta i någon av de närliggande restaurangerna, eller beställa middag hos oss. Du kan även förlänga din vistelse med en cykeltur längs kanalen eller vandra en del av Östgötaleden.

Pris:  895 kr/person logi i dubbelrum ( toalett i huset, och dusch i servicehus),  995 kr/person logi i lägenhet ( egen toalett, dusch och kök)

I paketet ingår: 1 dags kajakhyra (inkl all utrustning), lunchpaket, eftermiddagsfika i vårt sommarcafé, bastubad i vedeldad bastu, logi inkl. sänglinne, frukostbuffé. (Lägg till: Cykelhyra 165kr/person/dag). Paketet kan bokas 1/5-30/9.

Bokning och frågor: info@gotatravelcenter.se, 0141-40820

Kajakpaket Kinda Kanal – skapa ditt eget äventyr

Skapa din egen Kinda Kanal tur. Vi hjälper dig att planera och tipsar dig om passande paddlingssträckor, strandhugg och övernattningstips. Vill du paddla hela kanalen under 4-5 dagar, delar av kanalen under en helg eller någon enstaka dag med övernattning. Bo på pensionat, i vindskydd, i tält efter kanalen eller kombinera boenden. Ni bestämmer var ni vill starta och sluta och vi hjälper er med lämning och hämtning av kajaker.

Möjlighet finns också att hyra annan utrustning som ni behöver, tex tält, stormkök och vattentät förvaring. Möjlighet finns också att boka 1-3h instruktion med guide.

Bokning och frågor: jonathan@linkopingkajak.se,0730-676096

Kinda kanal karta