Kajakpaket Kinda Kanal 2015!

Posted by on mar 9, 2015 in Uncategorized | No Comments
Kajakpaket Kinda Kanal 2015!

IMG_1373

Säsongen 2015 erbjuder Linköping Kajak i samarbete med Rimforsa Strand och Stiftsgården Vårdnäs kajakpaket där kajakhyra, middag, bastu, övernattning och frukost ingår. Perfekt för er som är sugna på att paddla kajak och uppleva Kinda Kanal men uppskattar att komma tillbaka till en varm bastu, god mat och en skön säng att sova i. Välj mellan 1- och 2-dagarspaket.

Kajakpaket Kinda Kanal med övernattning på Rimforsa Strand

Njut av en härlig paddling i Kinda Kanal och sjöarna Åsunden, Järnlunden och Ämmern. På kvällen paddlar ni tillbaka till Rimforsa Strand och äter en 2-rätters middag, kanske tar ett bastubad och slumrar in i en skön säng. Möjlighet finns att köpa till matpaket att ta med ut på turen.

Pris 1 395 kr /person i dubbelrum*

I paketet ingår: 1 dags kajakhyra, bastubad med badrock, handduk, juice & snacks, 2-rätters middag med kaffe/te ,logi och frukostbuffé samt kartor

Kajakpaket Kinda Kanal 2-dygn med övernattning på Rimforsa Strand och Stiftsgården Vårdnäs

Njut av idyllisk paddling i Kinda Kanal och sjöarna Åsunden, Järnlunden och Stora och Lilla Rängen under två dagar. Ni anländer på eftermiddagen till Rimforsa Strand, äter en 2-rätters middag på kvällen och slumrar in i en skön säng. Ni startar nästa morgon med frukost och paddlar under dagen från Åsunden norrut genom Kinda Kanal, Järnlunden och passerar Brokinds sluss in i Lilla Rängen innan ni på eftermiddagen kommer till Stiftsgården Vårdnäs för eftermiddagskaffe, bastu om ni vill, middag och övernattning. Dag 2 startar ni med frukost och paddlar förslagsvis ut en bit i stora Rängen innan ni vänder åter söderut genom Järnlunden och Åsunden för att återkomma till Rimforsa Strand framåt eftermiddagen kvällen. Möjlighet finns att köpa till matpaket att ta med ut på turen.

I paketet ingår: 2 dagars kajakhyra, bastubad, middagar, kaffe o te, logi och frukostbuffé samt kartor.

Pris: fr. 2595 kr /pers

*OBS Paketen gäller under sommarperioden 22/6 – 9/8