lkab_MG_3193

Hos oss kan ni hyra kajaker på fina utgångslägen för paddling i både Kinda Kanal och Göta Kanal. Vi kan också ordna med transport för lämning och upphämtning av kajaker i Östergötland på förfrågan. I Kinda Kanal finns under sommaren kajaker på Rimforsa Strand (www.rimforsastrand.se) och Vårdnäs Stiftsgård (www.vardnas.se) och i Göta Kanal på Glasbruket vandrarhem (www.glasbruket.eu) i Borensberg.  Våra kajaker är av framförallt av märkena Point 65, Five-o-five GTE Roder, North Shore Atlantic RM och Seabird Expedition. Bra allroundkajaker med god stabilitet och packutrymmen för att kunna paddla många dagar på kanalerna och sjöarna. Dessa passar bra för nybörjare såväl som för de som paddlat lite mer. Utöver dessa har vi också ett antal andra modeller , hör av er om ni har frågor om modeller eller har särskilda önskemål. Vi har även dubbelkajaker som passar utmärkt för exempelvis förälder och barn eller för den som gärna paddlar tillsammans med någon annan.

Priser

375kr/dag/dygn 1-manskajak

900kr/weekend/1-manskajak

550kr/dag/Dubbelkajak

1200/Weekend/Dubbelkajak

På för och eftersäsong (maj och september) finns våra kajaker att hyra i norra Järnlunden ca 20 min söder om Linköping eller Ekängen 5 minuter från Linköping. Från maj/juni tom augusti finns kajaker att hyra från Rimforsa strand ca 25 min söder om Linköping vid Åsundens strand i Kinda Kanal, Vårdnäs Stiftsgård ca 20 min Söder om Linköping vid lilla och stora Rängen i Kinda Kanal och från Glasbruket vandrarhem i Borensberg i Göta Kanal. På alla dessa ställen har ni mycket goda utgångslägen för paddling i Kinda respektive Göta Kanal.

Boka från Rimforsa Strand i Kinda Kanal: info@rimforsastrand.se, 0494-792 90, www.rimforsastrand.se (26 juni – 10 augusti)

Boka från Vårdnäs Stiftsgård i Kinda Kanal: info@vardnas.se, 013-36 85 00, www.vardnas.se (juni – augusti)

Boka från Glasbruket vandrarhem i Göta Kanal: info@glasbruket.eu, 0141-408 20, www.glasbruket.eu (15 maj-13 september)

Transport

Vi tipsar gärna om bra iläggning och upptagningsplater och kan ordna med transport för lämning och hämtning. Kontakta oss för exakt prisuppgift. Nedan ser ni våra fasta priser efter Kinda Kanal per transport(upp till 12 kajaker).

Linköping 600 kr

Brokind/Rimforsa 600 kr

Söderö 800 kr

Horn/Hycklinge 1200 kr

Ring och hör med oss om ni har fler frågor!