Kanalrekord slussning

Kajakpaddling är perfekt aktivitet om ni vill komma iväg från arbetsplatsen en stund till en ny avkopplande miljö och prova någonting roligt och inspirerande tillsammans. Tillsammans med en erfaren guide får ni möjlighet att se Östergötlands vackra natur från vattnet och samtidigt lära er grunderna i kajakpaddling. Vi rekommenderar särskilt en kvällstur efter jobbet med matlagning över öppen eld eller en tur i samband med er konferens på exempelvis Rimforsa Strand eller Scandic City. Vi anpassar gärna turen efter era önskemål och har flera andra möjligheter att erbjuda exempelvis bastupaddling, stadspaddling eller heldags slottspaddling i Kinda Kanal.

För mer information och prisuppgift: jonathan@linkopingkajak.se, 0730-676096

Om ni vill paddla på egen hand med företaget utan guide så går även detta bra. Pris 375 kr/pers. Inkl kajak, paddel, flytväst, kapell. Ev. transportkostnad tillkommer.

Några av våra nöjda företagskunder: Activa RehabScandic Frimurarhotellet, Medicover, Östgötacorrespondenten, Academic Work, Rättsmedicinalverket, Tekniska Verken, Spiromec AB, Riksbyggen, Rimforsa Strand, Stångåstaden, Know it, IKEA, Systemagic, Ragnar Dahlbergs Café, Magnussons Trafikskola, SHSAB, Visit Linköping, Contrast, Houdini Sportswear, Max Hamburgerrestauranger, Toyota, Devex, Saab. 

Rimforsa Strand, Vårdnäs stiftsgård, Glasbruket och Scandic City är några av våra samarbetspartners för konferens. Vill ni bygga samman kajakpaddlingen med ett större event så samarbetar vi med Actipro Event med stor erfarenhet av att skräddarsy större event efter önskemål. läs mer på www.actipro.se.

NYHET 2018!

Säsongen 2018 har vi påbörjat samarbete med HaMa Adventure och Linköpings Höghöjdsbana för att grupper på ett enkelt sätt ska kunna kombinera kajakpaddling och höghöjdsbana.

2 timmars citypaddling & 2 timmars höghöjdsbana

Här får ni en tur ute på Stångån, mitt i city. Ni tar er till stranden nedanför Scandic City Hotel där guiden möter upp er och börjar turen med en genomgång av kajakerna. Ni paddlar sedan bort till både Tannerfors slussar och Nykvarns sluss och får njuta av att se Linköping från vattnet.

Börja eller sluta med 2 timmar på Magpirret eller Höjdskräcken

Pris: 795 kr per person

Minsta gruppstorlek 6 personer

4 timmars sjöpaddling & 2 timmar höghöjdsbana

Njut av en kajaktur på Kinda kanal och omkringliggande sjösystem. Vi samlas på en strand strax söder om Linköping i sjön Järnlunden. Vi börjar med en kortare instruktion i kajakpaddling på land men glider sedan iväg över vattnet tillsammans i ett avslappnat tempo. Vi paddlar till Jaktstugeudden på Viggebyhalvön där en gammal jaktstuga är byggd på klippor med utsikt över sjön. Här fikar vi på klipporna eller inne i jaktstugan med öppen spis vid sämre väder. Efter pausen paddlar vi till Brokind Slott och sluss där vi avslutar turen.

Börja eller sluta med 2 timmar på Magpirret eller Höjdskräcken

Pris:  945 kr per person

Minsta gruppstorlek 6 personer