Nu börjar vi med SUP!

Posted by on apr 28, 2015 in Uncategorized | No Comments
Nu börjar vi med SUP!

Kona sup 2

Stand up Paddle board kommer ursprungligen från Hawaii och har de senaste åren kommit att bli en av de snabbast växande vattensporterna. Med Stand up Paddle board så står man upp och paddlar på vad som liknar en surfbräda med en enbladig paddel. Det är en populär träningsform och sport som är lätt och kul att lära sig och passar för alla. Under 2015 inleder vi ett samarbete med Kona och kommer erbjuda prova på tillfällen, träningsgrupper, uthyrning och försäljning av SUP-brädor med tillbehör.

Träningsgrupp

Med preliminär start 26/5 fram till 20/6(och prel. 11/8-9/8) kommer vi varje tisdag mellan 18-21 erbjuda 1-2 träningsgrupper med SUP I Stångån och start vid stranden Scandic city. Träningsgrupperna kommer ledas av Jennie Halvarsson som är mångårig tävlingskanotist och erfaren tränare. Träningen sker i mindre grupper och passen är ca 1 h. Första tillfället är prel 26/5 där ni under ca 1 h tillsammans med instruktör får lära er grunder och testa hur det är att paddla SUP (100kr/p). Om ni vill fortsätta träna är priset 200kr/p/tillfälle, vid köp av 4 tillfällen eller mer är priset 150kr/p/tillfälle (tot: 600 kr/4 tillfällen). Inga särskilda förkunskaper krävs för att delta.

Priser:

Prova-på tur 100 kr/p(första gången du testar)

Enstaka träning 200 kr/p, vid köp av 4 eller fler tillfällen 150 kr/p/tillfälle(World Class medlem 150kr/p/tillfälle, 125 kr/p/tillfälle vid köpa av 4 eller fler tillfällen)

Uthyrning

SUP kommer att finnas för uthyrning under stadspaddlingen på torsdagar i juni och augusti 18-21 och på ett eller flera av våra uthyrningsställen(Vårdnäs och Rimforsa Strand) under sommaren.

Priser:

Stadspaddling 150 kr/1 h

Försäljning

Information om Konas utbud av brädor och tillbehör kommer att finnas på vår hemsida framöver. Så länge kan ni läsa mer på http://www.konaone.com/the-boards/paddle-board-range/ För att se, känna, prata och köpa brädor så kan ni komma till vår mobila ”torsdagsbutik” som poppar upp i samband med stadspaddlingen varje torsdag i juni och augusti 18-21 eller efter överenskommelse. Den första leveransen av brädor kommer i mitten av maj! Vi har flera intressanta öppningserbjudanden.

Mer information om SUP kommer upp på hemsidan efter hand. Är du nyfiken på att veta mer redan nu, anmäla dig till någon av våra aktiviteter eller köpa SUP, tveka inte att höra av dig till oss!