Kajakguide sökes för säsongen 2018

Posted by on feb 20, 2018 in Uncategorized | No Comments

image

Vill du arbeta med naturturism i Östergötland och är erfaren paddlare, då kan jobbet som kajakguide hos Linköping Kajak AB vara perfekt för dig!

Vi söker nu en kajakguide som kan arbeta tillsammans med oss i vår verksamhet under säsongen 2018. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av kajakpaddling och av att leda grupper i naturen. Kanske har du en guideutbildning mot natur- och friluftsliv eller en bakgrund inom fors-, havskajak- eller kanotpaddling. Eller så har du lett grupper i naturen i andra sammanhang, har erfarenhet av kajakpaddling och en vilja att utvecklas som kajakguide genom utbildning och praktik. Vi söker dig som gillar att leda grupper och kan ge våra paddlare en trygg och inspirerande upplevelse, är ansvarstagande, bra på att samarbeta och kan improvisera när oförutsedda händelser sker.

Linköping Kajak startade 2011 och erbjuder guidade turer och uthyrning av kajaker i Östergötland till privatpersoner och företag. Vår verksamhet är framförallt förlagd till Kinda Kanal och Göta Kanal i nära samarbete med aktörer som Rimforsa Strand, Vårdnäs Stiftsgård och Glasbrukets Vandrarhem. Förra året paddlade ca 1 000 personer med oss och vi fortsätter att växa. Vi jobbar alltid för att ge våra paddlare en trygg, personlig och positiv paddlingsupplevelse.

Om du tycker detta låter intressant och vill jobba tillsammans med oss, skicka din ansökan till: jonathan@linkopingkajak.se

För frågor och mer information kontakta:

Jonathan Josefsson
0730-676096