sup8

SUP – Stand Up Paddle board, kommer ursprungligen från Hawaii och har de senaste åren kommit att bli en av de snabbast växande vattensporterna. Med Stand up Paddle board så står man upp och paddlar på vad som liknar en surfbräda med en enbladig paddel. Det är en populär träningsform och sport som är lätt och kul att lära sig och passar för alla. Vi samarbetar med Kona och erbjuder prova på tillfällen, privatlektioner, uthyrning och försäljning av SUP-brädor med tillbehör.

 Uthyrning

SUP kommer att finnas för uthyrning under stadspaddlingen på torsdagar i juni och augusti 18-21 och under hela sommaren på ett eller flera av våra uthyrningsställen (Vårdnäs eller Rimforsa Strand).

Priser:

1 h 150 kr

Heldag 350 kr

Privatlektioner

Vill du ta privatlektioner eller är ni en grupp som vill prova på SUP. Hör av dig till oss för prisuppgift och upplägg.

Försäljning

Ta chansen och skaffa en bräda till sommaren så kommer ni få mycket nöje och nytta! Vi samarbetar med Kona och erbjuder samtliga av deras SUP relaterade produkter. De har ett kvalitativt sortiment av brädor och tillbehör från insteg, via träning över till racing modeller. Se nedan för modeller, rekommendationer och erbjudanden. För mer info besök även deras hemsida: www.konaone.com.

Leverans

Brädor och tillbehör kan levereras direkt med post-paket, på plats vid våra Stadspaddlingar torsdagar i juni och augusti eller efter överenskommelse (en fördel med inflatables är att de ryms i en ryggsäck som kan levereras på posten).

Har du frågor om träning, uthyrning eller försäljning av SUP. Tveka inte att höra av dig!

jonathan@linkopingkajak.se

Mob: 0730-676096